lunes, 11 de marzo de 2013

LIGHT OF AUBERGINES. (FOR NOREMA SALINAS, LA MORALEJA MAGAZINE).





























Norema Salinas is a notice always ... Her most chased catering is full of good taste with "star" dishes as the crepineta of bull tail with boletus wrapped in aubergine or the mullets sweetened on green beans with yuzu sauce. They does the  focaccia bread, pizza mass and all desserts are home made.

She claims me to design for events and we aim to overcome the expectations of our clients. In this time, I decided to use aubergines placed in crystal trays, on a base of Dendrobium orchids in purple. The "cool touch" is the transformation of the aubergines in bulbs, using "tips" of these themselves. This vegetable me resembles these ancient lamps of  light blue.





Norema Salinas siempre es noticia... Su perseguido cátering está repleto de buen gusto con platos estrella como la crepineta con rabo de toro con boletus envuelta en berenjena o los salmonetes confitados sobre habitas con salsa de yuzu. Se encargan de hacer hasta la masa de pizza, la focaccia y la repostería.

Cuenta siempre conmigo para el diseño de eventos y buscamos juntos superar las expectativas de nuestros clientes. En esta ocasión, decidí utilizar berenjenas colocadas en bandejas de cristal, sobre una base de orquídeas Dendrobium púrpura. La provocación es la transformación de las berenjenas en bombillas, utilizando "casquillos"de estas mismas. Esta hortaliza me recuerda a estas lámparas antiguas de luz azul.








1 comentario:

  1. Impresionante el tema de las berenjenas, buenísimo. Me mola porque hace de nexo el metal del casquillo con los tonos acero de la cocina.

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